HTC Butterfly S si HTC One mini vor fi dotate cu camera UltraPixel

HTC pregateste lansarea a doua noi terminale care au la baza modelul HTC One, avand in vedere succesul de care se bucura acesta, vanzarile atingand de curand, cifra de 5 milioane de unitati.

Modelul Butterfly S reprezinta un upgrade a versiunii Butterfly existenta acum pe piata si va dispune de acelasi display de 5.0 inch cu rezolutie FullHD, dar va fi dotat cu o camera UltraPixel si o baterie cu o capacitate mai mare, cea ce va face ca terminalul sa fie mai gros decat HTC One.

2013.06. 03 - www.androidworld.ro - htc on miniHTC  Butterfly S va avea si un slot microSD si se pare ca va fi construit pe o noua platforma Snapdragon. Acesta este asteptat sa fie lansat la sfarsitul lunii iunie.

HTC One mini, cunoscut ca si M4 va fi un competitor pentru modelul Samsung Galaxy S4 mini si va veni echipat cu un display de 4,3 inch  cu rezolutie hd 720 p,  un procesor dual-core, 2 GB memorie RAM si o camera UltraPixel. Terminalul va avea difuzoare frontale stereo  si va rula Android 4.2 Jelly Bean ci interfata Sense 5.

2013.06. 03 - www.androidworld.ro - htc on mini 2

Conform informatiilor aparute anterior, modelul One mini urmeaza sa aiba o memorie interna de 16 GB, difuzoare Beats Audio, o baterie de 1700 mAh si conectivitate LTE. Terminalul ar trebui sa ajunga pe piata la jumatatea lunii iulie.

Sursa

Social Share Toolbar