SmartWatch 2 – un nou ceas inteligent de la Sony

Sony SmartWatch 2 este un ceas de mana inteligent,  care se poate conecta la orice smartphone sau tableta care ruleaza Android prin intermediul Bluetooth-ului. Aceasta va va indica pe ecran mesajele text, apelurile primite, dar si notificarile primite pe Facebook sau Twitter, alertele si progarmarile din calendar si poate fi utilizat pentru a controla player-ul muzical.

sony

Ceasul vine echipat cu un display touchscreen de 1,6 inch cu o rezolutie de 220×176 pixeli si certificare IP57 , cea ce inseamna ca este rezinstant la apa. Acesta are un design inspirat de smartphone-ul Xperia Z  si exista cateva sute de aplicatii special dezvoltate pentru a fi controlate  cu ajutorul lui.

De asemenea SmartWatch 2 dispune de conectivitate NFC si o baterie cu o durata de viata mai lunga decat orice alt ceas de acest fel. Bateria dispozitivului se poate incarca prin intermediul unui cablui microUSB standard.

Sony SmartWatch 2 va ajunge pe piata incepand cu luna septembrie a acestui an, dar pretul acestuia inca nu a fost anuntat.

Mai jos aveti clipul de prezentare al noului gadget.

Sursa

Share Button