O noua aplicatie Android pentru camera este disponibila

Incepand de ieri, smartphone-urile Samsung Galaxy S4 si HTC One versiunile Google Edition sunt disponibile pentru achizitionare din magazinul Google Play, insa doar in Stalele Unite. Ambele telefoane ruleaza Android 4.2.2 Jelly Bean, dar beneficiaza de o noua aplicatie pentru camera, o noua animatie de boot si un nou wallpaper, care nu se regasesc pe versiunea Android stock instalata pe terminalele de pe piata. Toate cele trei noutati sunt deja disponibile pentru descarcare si instalare.

Noua aplicatie pentru camera are un nou design, setarile fiind acum disponibile acum pe un arc si nu pe o sfera ca pana acum, in rest totul se pare ca a ramas neschimbat.

gsmarena_001 (3)

Aplicatia pentru camera poate fi descarcata de la  adresa link si trebuie sa aveti in vedere faptul ca daca o veti instala pe un terminal Nexus aceasta va inlocui aplicatia originala, iar pe restul smartphone-urilor va fi instalata ca o aplicatie separata.

Galaxy S4 si HTC One Google Edition vin si cu o animatie de boot noua, dar si cu un nou live wallpaper, ambele putand fi descarcate de la adresa link.

Sursa

Social Share Toolbar