Samsung va lansa un smartwatch denumit Samsung Gear

Daca acum cateva zile Sony a prezentat noul smartwatch al companiei si Apple a inregistrat numele de iWatch in cateva tari, pentru viitorul ceas inteligent pe care urmeaza sa il lanseze, acum a venit randul celor de la Samsung, despre care aflam ca lucreaza la dezvoltarea unui astfel de dispozitiv, care se va numii Samsung Gear.

samsung_smartwatch_concept

Informatia privind numele noului ceas inteligent care va fi lansat de catre Samsung a fost oferita de cei de la Phandroid.com, care au descoperit ca numele dispozitivului a fost inregistrat, iar documentele asociate mentionau un ceas si o bratara, confirmand identitatea acestui gadget.

De asemenea era mentionat faptul ca dispozitivul va avea capacitatea sa efectueze schimb de date cu PDA-urile, telefoanle mobile, tabletele si calculatoarele prin intermediul unor site-uri specializate sau prin retelele de comunicatii.

Inca nu se cunoaste daca Samsung Gear va fi un dispozitiv de sine statator sau va fi  o extensie pentru alte terminale, precum in cazul ceasului inteligent Sony SmartWatch 2. 

Sursa

Social Share Toolbar