LG a lansat noul varf de gama al companiei, smartphone-ul G2

LG a prezentat noul varf de gama al companiei, terminalul G2, dupa ce a renuntat la denumirea de Optimus pentru modelele sale de top.

Noul G2 vine echipat cu un display destul de mare de 5,2 inch cu o rezolutie de 1980×1080 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 800 la 2,3 GHz, un procesor grafic Adreno 330, 2 GB memorie RAM si o memorie interna de 16 sau 32 GB.

androidworldromania

Terminalul ruleaza Android 4.2.2 Jelly Bean si  dispune de o camera principala de 13 megapixeli cu stabilizator optic de imagine capabila sa inregistreze clipuri video FullHD la 60 fps. Acesta are dimensiunile de 138,5 x 70,9 x 8,9 mmsi o greutate de 143 grame.

Butoanele telefonului sunt pozitionate toate pe spatele terminalului, langa camera principala a acestuia.

G2  vine cu mai multe  functii noi, dintre acestea se remarca Answer Me, care ofera scaderea volumului soneriei si preluarea automata a apelului atunci cand telefonul este miscat si ridicat la ureche, QuickRemote, care permite transformarea telefonului intr-o telecomanda cu senzor infrarosu, Slide Aside, un mod de control care permite saltul intre aplicatii printr-un gest facut pe ecran cu trei degete, si Guest Mode.

Spre deosebire de modelele anterioare, care au ajuns cu intarziere in Europa, noul G2 se pare ca va avea o disponibilitate mult mai buna. Conform companiei LG, in urmatoarele doua luni, telefonul va fi disponibil in ofertele a 130 de operatori din Statele Unite, Europa si Coreea de Sud. Disponibilitatea si pretul local sunt in acest moment necunoscute.

Sursa

Social Share Toolbar