Google a anuntat oficial lansarea noului Android 4.4 KitKat

Google a anuntat oficial lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare Android. Desi toata lumea se astepta ca noua versiunea care va ajunge pe piata va fi Android 5.0 Key Lime Pie, Google se pare ca avea alte planuri si va lansa Android 4.4 KitKat, si nu 5.0 cum sugerau zvonurile aparute pana acum.

gsmarena_001Dupa cum banuiti noua versiune de Android 4.4 poarta numele celebrului baton de ciocolata KitKat de la Nestle, denumirea fiind confirmata de catre Sunder Pichai din cadrul companiei Google.

Google promite ca noua versiune va aduce o noua experienta uimitoare pentru toti utilizatorii Android. Exista posibililatea ca Android 4.4  sa vina cu o mai buna compatibiliate si sa poata sa fie instalat pe ceasuri inteligente, console de jocuri si alte tipuri de dispozitive electronice.

Sundar Pichai a postat pe contul sau de Google + ca numarul terminalelor Android activate pana in acest moment a depasit un miliard si ca abia astapta ca noua versiune sa fie lansata.

Pana in acest moment Google a lansat pe piata 10 versiuni ale sistemului de operare Android, iar Android 4.4 KitKat urmeaza sa fie a unsprezecea versiune si speram ca va fi si cea mai spectaculoasa de pana acum.

Android 1.5: Cupcake

Android 1.6: Donut

Android 2.0: Eclair

Android 2.2: Froyo

Android 2.3: Gingerbread

Android 3.0: Honeycomb

Android 4.0: Ice Cream Sandwich

Android 4.1: Jelly Bean

Android 4.2: Jelly Bean

Android 4.3: Jelly Bean

Android 4.4: KitKat

 

Sursa

Social Share Toolbar