Samsung Galaxy Round – primul smartphone cu display curbat din lume

Primul smartphone cu display curbat din lume a fost prezentat de catre Samsung si va fi disponibil incepand cu 10 octombrie in Coreea.

samsung

 Galaxy Round dispune de un display Super Flexible AMOLED de 5,7 inch cu rezolutie FullHD (1920 x 1080 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 la 2,3 GHz, 3 GB memorie RAM, un spatiu de stocare de 32 GB ce poate fi extinsa prin intermediul slotului microSD, o camera principala de 13 megapixeli si una frontala 2,1 megapixeli.

samsung 2

Terminalul are specificati similare cu modelul Galaxy Note 3, recent lansat pe piata. Acesta ruleaza Android 4.3 Jelly Bean cu ultima interfata Samsung TouchWIz UI si vine cu mai multe aplicatii preinstalate special dezvoltate pentru acest smartphone, precum Bounce UX ce permite controlarea player-ului audio prin atingerea lateralelor acestuia.

Galaxy Round are aproximativ aceleasi dimensiuni ca si un plablet, respectiv 151.1 x 79.6 x 7.9mm, o greutate de 154 grame si o baterie cu o capacitate de 2800 mAh.

samsung 5

Smartphone-ul va avea un pret de aproximativ 1000 de dolari (3299 lei), insa Samsung nu anuntat faptul daca va comercializa terminalul la nivel international sau va fi destinat exclusiv pietei din Coreea de Sud.

Sursa

Social Share Toolbar