BlackBerry Messenger (BBM) este disponibil acum pentru Android si iOS

Compania canadiana BlackBerry  a lansat oficial serviciul de mesagerie BBM si pentru sistemele de operare Android si iOS, prin urmare daca detineti un smartphone Android sau un terminal iPhone acum veti putea comunica  cu prietenii dumneavoastra care detin un telefon BlackBerry prin intermediul binecunoscutului serviciu.

bbm-messenger

Aplicatia BlackBerry Messanger este disponibila gratuit in magazinele de aplicatii Google Play si App Store.

Daca incercati sa instalati aplicatia acum, este foarte probabil sa nu puteti sa o utilizati deoarece din cauza numarului mare de solicitari pentru activarea conturilor serverele companiei sunt suprasolicitate si veti fi pusi pe o lista de asteptare pentru activarea acesteia.

Daca atunci cand gigantul candian a anuntat ca va fi lansata o versiune de BBM pentru Android si iOS v-ati grabit sa va inscrieti pe site-ul companiei, inseamna ca va aflati printre cele 6 milioane de internauti care au facut exact la fel si care deja pot avea acces la aplicatie. In cazul in care nu va numarati printre ei, este suficient sa descarcati aplicatia si la primul ecran sa introduceti adresa de email pe o veti folosi ca si cont in momentul in care reteaua se va mai elibera. La scurt timp veti fi contactat pe email si va veti putea crea un cont.

Ca o dovada a faptului ca exista un interes masiv pentru aceasta aplicatie BBM pentru iOS si Android, la momentul editarii acestui material, la cateva ore dupa lansarea oficiala a aplicatiei, BBM ajunsese deja pe primul loc in AppStore la capitolul aplicatii gratuite. 

BlackBerry Messenger a inregistrat o scadere a popularitatii, dar inca este utilizat de peste 51 de milioande de utilizatori, care il folosesc in medie 90 de minute pe zi, insa cu acesta miscare cu siguranta va deveni unul dintre cele mai populare servici de mesagerie disponibile pe piata.

Aplicatia BBM pentru Android poate fi descarcata de la adresa link

Sursa

Social Share Toolbar