Black Friday 2013 – reducerile se apropie

Black Friday sau “Ziua Reducerilorilor” a fost adaptata in ultimii ani si in Romania si a devenit rapid extem de populara.  Black Friday este o ‘sarbatoare’ americana si  marcheaza inceputul sezonului de iarna de cumparaturi pe continentul Nord American, deci nu avem de-a face cu o sarbatoare in sensul clasic al cuvantului.

black-friday-2013-dealerii-auto-anunta-reduceri-si-super-oferte-de-black-friday-18467218

Black Friday pica intotdeaua a doua zi dupa Ziua Recunostintei (de obicei ultima joi din noiembrie). Majoritatea vanzatorilor deschid magazinele in miezul noptii (4 dimineata), pentru ca se anticipeaza vanzari record pentru fiecare Black Friday. Acest lucru fiind determinat de faptul ca se gasesc oferte incredibile si reducerile de pret pot ajunge le  50-70 sau chiar 80% din pretul original al produselor.

In Romania evenimentul a  inceput sa-si faca simtita prezenta incepand cu anii 2010-2012 cand o parte din retailerii locali au inceput sa ofere discounturi semnificative la produse cu ocazia Black Friday.

Anul acesta majoritatea vanzatorilor au ales ca zi oficiala Black Friday ziua de  22  noiembrie, si atunci veti sansa  avea sansa cumparati gadgetul mult dorit la un pret foarte accesibil. Trebuie insa sa va faceti temele dinainte si sa identificati ofertele din magazinele romanesti participante la Black Friday.

Trebuie amintit faptul ca cele mai vandute produse de Black Friday sunt de obicei electronicele si accesoriile pentru acestea. Deci asteptati-va la reduceri la telefoane si laptop-uri, tablete, televizoare si alte produse asemenea. Dar s-ar putea sa aveti surpriza sa gasiti si carti, filme, muzica, haine, incaltaminte, cat si diverse servicii la pret redus, insa accentul se pune pe gadgeturi si electronice.

Lista magazinelor care si-au anuntat participarea la acest eveniment este una generoasa, cuprinzand majoritatea comerciantilor online cat si  foarte multe magazine fizice, printre care si cel mai mare magazin online din Romania www.emag.ro.

Asadar nu ramane decat sa va hotarati ce anume va doriti sa achizitionati si sa gasiti cea mai buna oferta.

Sa aveti spor la cumparaturi.

 

 

Social Share Toolbar