Samsung intentioneaza sa aduca Android KitKat si pe modelele entry-level

Samsung a anuntat deja faptul ca modelele de top ale companiei Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note 3 si Galaxy Note 2 vor primi actualizarea la Android 4.4 KitKat in luna ianuarie. Insa se pare ca Samsung incearca sa aduca ultima versiune de Android si pe smartphone-urile entry-level pe care le comercializeaza.

samsung kitkat

Conform unui document intern, Samsung testeaza daca terminalele Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 si Galaxy Fresh ar putea sa ruleze Android KitKat fara probleme. Dupa cum se stie ultima versiune a sistemului de operare al celor de la Google are nevoie de minim 512 MB pentru a rula in conditi optime, dar fara a include si interfata TouchWiz pe care Samsung o preinstaleaza pe propriile smartphone-uri.

Nu se stie daca toate terminalele testate vor primi upgrade la Android KitKAt, deoarece Samsung nu a facut inca un anunt oficial in acest sens.

Oricum, vestea este una buna pentru utilizatorii de terminale entry-level Samsung care ar putea beneficia de imbunatatirile aduse de Android 4.4. De asemenea si Sony ia in considerare actualizarea modelelor Sony Xperia SP si Xperia ZR.  

Sursa

Social Share Toolbar