Samsung a lansat Galaxy Camera 2

Samsung a lansat o noua generatie a dispozitivului hibrid Galaxy Camera. Noua Galaxy Camera 2 vine cu mai multe imbunatatiri printre care un nou design, un procesor mai rapid, un spatiu de memorie mai mare, o noua versiune de Android si conectivitate NFC.

gsmarena_004

Samsung Galaxy Camera 2 are o rezolutie de 16,3 megapixeli si un zoom optic de 21x cu stabilizator optic de imagine. Dispozitivul dispune de acelasi senzor de imagine ca si prima generatie de Galaxy Camera, dar are in plus un flash xenon. 

Camera este capabila sa inregistreze clipuri video la rezolutia de 1080p ls 30fps, 720p al 60fps si  512p la 120fps.

Samsung Galaxy Camera 2 vine echipata cu un procesor quad-core la 1,6 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB memorie interna extensibila prin intermediul slotului microSD care suporta carduri cu capaciate maxima de 64GB.

Noul dispozitiv are implemenatat un display Super Clear de4,8 inch cu o rezolutie HD 72op , o baterie de 200 mAh si ruleaza Android 4.3 Jelly Bean cu ultima interfata TouchWiz. 

gsmarena_003

Noul model nu dispune de slot SIM ca in cazul primei generatii, prin urmare nu beneficiaza de conectivitate 3G/LTE, insa exista posibilitatea ca o alta versiune sa fie lansata ulterior.

Samsung nu a anuntat inca data la care dispozitivul va ajunge pe piata si nici pretul de comercializare, sar aceste informatii vor fi facute publice cu ocazia targului de tehnologie CES 2014 care va avea loc in perioada 7-10 ianuarie.

Sursa

Social Share Toolbar