Motorola Moto X ajunge in Europa

Astazi, Motorola a lansat smartphone-ul de top al companiei, Moto X, in Europa. Terminalul va fi disponibil incepand cu data de 1 februarie  in Marea Britanie, Franta si Germania.

In Marea Britanie terminalul va avea un pret de 380 lire (2067 lei), fara abonament, iar in Franta si Germania acesta va costa 425 euro (1943 lei).

motorola_motox

Motorola Moto X vine echipat cu un display AMOLED de 4,7 inch cu rezoluitie HD, un procesor dual-core la 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16/32 GB memorie interna, o camera principala de 10 megapixeli cu LED flash si o camera frontala de 2 megapixeli. Terminalul dispune de un acumulator de 2200 mAh si va rula Android 4.2.2 Jelly Bean.

Din  pacate, optiunea  Moto Maker, care le permite cumparatorilor din SUA sa-si personalizeze terminale achizitionate, nu va fi disponibila si in Europa, asadar Moto X va ajunge in magazine fara cea mai importanta caracteristica a sa.

Probabil telefonul nu va atrage un numar mare de cumparatori, tinand cont de faptul ca va avea un pret destul de piperat raportat la dotarile sale.

Sursa

 

Social Share Toolbar