Nokia XL – un smartphone Android dual-sim la un pret accesibil

Nokia XL este al doilea model de smartphone Android dezvoltat de Nokia care ajunge si pe piata din Romania.

nokia xl negru

Acesta vine echipat cu un display generos IPS de 5 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, un procesor dual-core Snapdragon S4 Play tactat la 1.2 GH, 768 MB memorie RAM, 4 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB, o camera foto principala de 5 megapixeli cu auto focus, o canera secundara de 2 megapixeli si o baterie de 2000 mAh.

Nokia XL dispune de GPS, Bluetooth, Wi-Fi, dar si radio FM. Smartphone-ul este disponibil in mai multe variante de culori.

Deasemenea dispozitivul poate fi folosit foarte usor pentru navigatie datorita ecranului de 5 inch, acesta beneficiind de harti gratuite offline, ceea ce insemana ca nu veti avea nevoie de o conexiune la internet pentru a utiliza aplicatia HERE Maps, disponibila exclusiv pe terminalele Nokia.

nokia xl gps

Telefonul este foarte atractiv datorita functiei dual-SIM, o facilitate apreciata de multi utilizatori din tara noastra dar si a pretului foarte mic pentru un dispozitiv de acest gen. Acesta fiind disponibil al un pret de doar 699 lei la magazinul online Emag.

 

 

Social Share Toolbar