Samsung Galaxy S6 – un nou teaser [video]

Samsung a anuntat faptul ca pe data de 1 martie  va prezenta noul Galaxy S6 in cadrul MWC care va avea loc in Barcelona. Insa pana atunci Samsung a inceput promovarea terminalului, astazi postand pe contul de twitter al companiei, cel de-al doilea teaser de prezentare a smartphone-ului.

— TheNextGalaxy (@SamsungMobile) 17 februarie 2015

Primul teaser pune accentul pe camera noului terminal, iar el de-al doilea anunta o performanta sporita (“The faster I am, the more that gets done”) si o durata de viata a bateriei mai mare (“And the more time I can give to others”).

Conform ultimelor zvonuri Samsung Galaxy S6 va dispune de un display de 5 inch Super AMOLED cu rezolutie 1440×2560 pixeli, un procesor Exynos 7420, produs chiar de Samsung, o camera principala de 20 megapixeli, 3Gb memorie RAM, 32Gb spatiu de stocare intern si  un acumulator cu o autonomie de 2600 mAh cu incarcare wireless.

In aceeasi zi se pare ca va fi lansat si noul terminal M9 al celor de la HTC, iar cei de la LG au mutat lansarea noului varf de lance al companiei, modelul G4 in luna aprilie, pentru a evita concurenta directa cu celelalte doua terminale.

Samsung spera ca prin lansarea noului Galaxy S6 sa recupereze coata de piata pierduta in fata concurentilor de la Apple, care au inregistrat vanzari record ale noilor terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Compania inregistrand pierderi si in fata altor producatori de terminale, precum cei din China si India.

Probabil pana pe 1 martie, data oficiala de lansarea a noului smartphone, vom mai avea parte si de alte informatii legate de Galaxy S6.

Social Share Toolbar