Horoskop – aplicatia pasionatilor de astrologie

 Aplicatia Horoskop  va ofera horoscopul zilnic, horoscop de  dragoste, horoscop săptămânal și lunar.

Horoscop este o  nouă  aplicație Android care vă asigura citirea horoscopului pe telefonul  vostru mobil sau tableta. Horoskop vă permite  într-­un mod foarte eficient și rapid să  citiți horoscopul vostru sau să încercați optiunea  “Calculator de dragoste” pentru a verifica compatibilitatea cu persoana iubita. De asemenea aplicatia va ofera constracost si horoscopul anual, asa ca aveti grija ca aceasta optiune va poate incarca factura telefonica.

horoscop aplicatie

Aplicatia vine cu un design modern și o interfață foarte intuitivă care permite cu doar o  singură atingere a ecranului să ajungeți la horoscop pentru zodia voastră. Aplicația  se adapteaza la dimensiunea ecranului, așa că vă permite citirea fără probleme,  indiferent dacă utilizați un smartphone sau tableta. 

Pentru a putea utiliza aplicatia, telefonul sau tableta dumneavoastra trebuie sa aiba ca limba de utilizare, limba romana.

Singurul minus al aplicatie este faptul ca aceasta ofera publicitate in partea de jos a terminalului pe care il utilizati.

Aplicatia este disponibila gratuit in Google Play si poate fi descarcata de la adresa Horoskop.

Sursa

 

 

 

Share Button