Cum incepi jocul Pokemon Go cu Pikachu

Pokemon Go este cel mai cunoscut joc al momentului si a fost lansat oficial si in Romania. Acesta poate fi descarcat gratuit din Google Play de la adresa Pokemon Go. Jocul utilizeaza conexiunea la  internet, GPS-ul terminalelor  si realitatea augmentativa pentru a creea o legatura intre mediul inconjurator si realitatea virtuala, astfel jucatorii trebuie sa se plimbe cat mai mult pentru a prinde pokemoni, pentru a aduna diferite bonusuri si pentru a infrunta alti jucatori.

Pokemon Go are deja milioane de jucatori activi in toata lumea si  bineinteles are succes si in tara noastra. Pe internet s-au format deja o multime de grupuri si s-au deschis zeci de topicuri pe diferite forumuri cu informatii utile pentru jucatori.

pikachu

Una dintre primele provocari cu care se confrunta cei care instaleaza Pokemon Go este aceea cum sa inceapa jocul cu pokemonul Pikachu, care este cel mai cunoscut pokemon, iar pentru a face acest lucru nu trebuie decat sa apelezi la un simplu truc. Jucatorul trebuie doar sa  se indeparteze de ceilalti trei pokemoni cu care incepe initial jocul,  adica sa mearga (fizic) in orice directie si sa astepte ca Charmander, Squirtle și Bulbasaur sa ajunga langa el iar. Trebuie sa faca asta de patru ori, iar dupa aceasta cei trei pokemoni vor fi acompaniati de Pikachu, pe care il poate prinde.

Atentie, daca descarcati jocul este foarte posibil sa deveniti dependenti de pokemoni.

Social Share Toolbar