Samsung Galaxy S7 inca fara update la Android 7 Nougat in Romania

Anul trecut, pe 23 august 2016, Google a lansat a saptea versiune a sistemului de operare Android, care, in luna decembrie a primit un update respectiv, Android 7.1.1 Nougat.

Dupa aproape jumatete de an de la lansarea oficiala a versunii Android Nougat, utilizatorii de Samsung Galaxy S7 si S7 edge din Romania nu au primit actualizarea la noua versiune de Android.

In luna decembrie 2016, Samsung a anuntat ca a incheiat programul beta de testare a versiunii de Android Nougat destinata terminalelor Samsung Galaxy S7 si S7 edge, si ca va incepe actualizarea  sistemului de operare, lucru care s-a si intamplat in mai multe tari de pe glob, dar nu si in Romania.

Daca verifici site-ul Samsung Romania, nu vei gasi nicio informatie legata de un posibil update la noul Android Nougat.

Este pacat ca o companie precum Samsung, care detine o cota mare din piata telefoanelor mobile din Romania, sa trateze utilizatorii cu asa o lipsa de respect si transparenta.

Dupa scandalul, legat de explozia bateriilor terminalelor Galaxy Note 7, Samsung inca nu a realizat faptul ca utilizatorii trebuie tratati cu respect si ca o comunicare buna cu acestia inseamna un real castig de imagine.

Google deja a anuntat numele urmatoarei versiuni de Android, respectiv Android 8 Oreo.

Utilizatorilor de smartphone-uri Samsung din Romania nu le ramane decat sa astepte actualizarea sistemului de operare, fara a avea idee cand se va intampla acest lucru sau daca se va mai intampla la un moment dat. Un raspuns pe care probabil nu il vor primii de la Samsung Romania.

 

Social Share Toolbar