Samsung a prezentat noul Galaxy S8 (specificatii complete, pret si disponibilitate)

   

     Samsung a prezentat noul smartphone  de top al companiei, Galaxy S8. Anul acesta au fost lansate doua modele respectiv Galaxy S8 si Galaxy S8+, singurele diferente intre cele doua modele fiind diagonala ecranului si capacitatea bateriei.

      Noile terminale vin cu un asistent personal denumit Bixby(un competitor pentru Google Now si Siri), scaner de iris, camere cu caracteristici imbunatatite plus conectivitate USB type C, in rest acestea pastreaza toate caracteristicile vechiului model Galaxy S7, precum incarcarea wireless, rezistenta la praf si apa, suport pentru carduri microSD de pana la 256 GB.  Totodata Samsung a pastrat portul jack, iar noile casti cu care sunt dotate telefoanele ofera o calitate de sunet imbatabila si sunt produse de AKG by Harman, companie achizitionata recent de catre Samsung.

         De asemenea a fost lansat in premiera Samsung DeX, ce reprezinta un adaptor prin care iti poti conecta telefonul la un monitor, iar acesta se transforma intr-un sistem desktop, la care poti conecta un mouse si o tastatura.

Samsung a lansat si versiuni noi ale dispozitivelor Gear 360 si Gear VR , plus un  Gear VR Controller, dezvoltat de Oculus pentru o mai bun utilizare a spatiului virtual.

Ambele modele de telefoane au o capacitate de 64 GB, vor fi disponibile in 5 versiumni de culoare si vin sistemul de operare Android 7 Nougat.

Cele doua noi smartphone-uri pot fi precomandate la pretul de 3,499 lei versiunea standard Samsung Galaxy S8  si 3,899 lei versiunea Samsung Galaxy S8+ , iar in magazine vor fi diponibile incepand cu data de 21 aprilie.

Mai jos aveti clipul de prezentare al noului terminal.

 

Social Share Toolbar