Samsung Galaxy S10 – dimensiunile celor trei noi terminale

    Samsung pregătește lansarea următorului model de top al companiei, terminalul Galaxy S10, care probabil conform lansărilor din anii anteriori, va fi in luna februarie, urmând să ajungă pe piață în  luna aprilie. Și cu cât ne apropiem de data lansării, pe piață apar din ce în ce mai multe informații legate de noul model. 

   Și de această dată, utilizatorul rețelei de socializare Twitter, Evan Blass a dezvăluit se pare dimensiunile noilor terminale care urmează să fie lansate de Samsung, bazate pe presupunerile unui producător de huse de telefoane, prin urmarfe datele publicate nu sunt foarte sigure.


    Conform informațiilor apărute până în prezent, se pare că Samsung urmează exemplul principalului concurent de pe piață, firma Apple, și va lansa trei versiuni ale noului terminal Galaxy S10, cu diagonalele de 5,8 inch, 6,1 inch și 6,4 inch.

    Anul 2019 va fi un an de răscruce pentru compania Samsung, ținând cont de faptul că acum există o concurență foarte puternică în rândul producătorilor de dispozitive Android și probabil o diferență notabilă o va face doar lansarea unor smartphone-uri cu caracteristici cu adevărat inovatoare.

   Rămâne să vedem dacă Samsung se va ridica la nivelul așteptărilor pieței sau va pierde locul de lider al pieței și va rămâne doar un producător important de componente și dispozițive Android de masă.

Sursa GSMarema

Social Share Toolbar