Samsung a lansat Galaxy A8s primul smartphone cu cameră integrată în display

   Samsung a lansat primul smartphone care are camera frontală integrată în display. Samsung a denumit noul tip de display Infinity-O. Prin această lansare aceștia au reușit să îi întreacă pe rivali  de la Huawei care urmează să lanseze și ei un terminal cu caracteristici similare.

   Noul Galaxy A8s vine echipat cu un procesor Snapdradon  710, 6 su 8 GB de RAM, 128GB memorie internă cu posibilitatea de extindere prin intermediul unui card microSD de până la 512GB.

   Smartphone-ul dispune de un display cu o diagonală de 6,4 inch, o rezoluție de 1080×2340 pixeli, iar în colțul stâng are integrată camera frontală de 6,7 mm, care are ca o gaură și in ratio de 19:5:9.

   Pe spate. terminalul prezintă trei camere, respectiv una de 24 MP, una  de 10 MP și una de 5MP. De asemenea acesta re o baterie de 3400 mAh, încărcare rapidă, conectivitate USB-C și rulează Android 8.1 Oreo.   Samsung Galaxy S10 va fi disponibil din data de 21 decembrie în China și ulterior va fi disponibil și în alte piețe. Deocamdată prețul terminalului nu a fost anunțat.

Sursa GSMarena

Social Share Toolbar