Cadou de Crăciun de la GearBest?

   Perioada sărbătorilor de iarnă este în toi, iar Crăciunul se apropie foarte repede și m-am gândit să îmi fac un cadou de la GearBest.com, un cunoscut site de electronice, unde găsești o mare varietate de produse cu specificații de la entry level la high end. Pe acest site găsești produsele mai multor producători mari precum  Lenovo, Xiaomi, OnePlus, Huawei, Nubia etc, la prețuri accesibile și de obicei cu transport gratuit.

   De ceva vreme, două categorii de produse mi-au atras atenția, și anume smartwatch-urile și tv box-urile cu Android. Până acum nu am deținut un smartwatch și părerile în privința acestui tip de produs sunt împărțite, atât în privința utilității lor cât și a prețului pe care ar trebui să îl plătim pentru un astfel de dispozitiv., pentru că există o varietate foarte mare de modele cu o multitudine de funcții. Cautând un astfel de smrtwatch pe site-ul Gearbest, am găsit patru modele interesante, respectiv următoarele:

Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet

Alfawise KW88 Pro 3G Smartwatch Phone

Alfawise 696 Y1 Bluetooth Smartwatch Phone

HUAWEI Honor Band 4 Smartband

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    În privința tv box-ului Android, am găsit o multitudine de modele. Principalul atu al acestor dispozitive este acela că transformă orice televizor într-un smart tv Android, pe care poți instala aplicații, gen Netflix, HBO Go, etc, precum și jocuri. Piața acestor dispozitive a devenit destul de competitivă și producătorii au început să ofere specificații de top la prețuri avantajoase. Din această categorie m-am gândit că unul dintre următoarele modele ar putea fi o alegere bună:

Xiaomi Mi Box S with 4K HDR Android

S95 Android 8.1 TV Box – BLACK 4GB RAM

Tanix TX3 Mini TV Box 2GB RAM

5X MAX Android 8.1 TV Box – BLACK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

   Am să aleg unul dintre aceste opt modele. Dacă ați fi în locul meu ce model ați alege? Ce parere aveți de acest tip de produse, merită achiziționate sau nu? Pentru a vedea specificațiile modelelor de mai sus, este suficient sa dați click pe imagini lor și veți vedea specificațiile complete ale produselor. După ce am să achiziționez produsul ales, am să îi fac și un review, care va fi publicat pe site.

Social Share Toolbar