Cum activezi serviciul Street View in aplicatia Google Maps pe un dispozitiv Android

google-street-view-logo

Compania Google ofera aplicatia de navigatie Google Maps, care este una dintre cele mai cunoscute si utilizate aplicatii de acest gen din lume, iar in cadrul acesteia puteti utiliza seviciul Street View care va permite sa explorati locatii din intreaga lume cu ajutorul imaginilor la 360 de grade, la nivel de strada.

Daca incercati sa folositi serviciul Street View pe smartphone sau tableta, veti observa ca nu exista un buton dedicat accesarii acestuia in aplicatia Google Maps, iar pentru utilizarea acestuia nu trebuie decat sa urmati doar cativa pasi, precum in tutorialul de mai jos:

1. Deschideti aplicatia Google Maps si  cautati locatia unde ati vrea sa utilizati serviciul Street View:

1

2. Dupa ce ati gasit locatia unde ati vrea sa utilizati serviciul Street View, alegeti exact acel punct pe harta print-o simpla atingere de cateva secunde, aplicatia afisand o casuta cu cateva informatii referitoare la acel loc ( de exemplu intersectia str. Ion Campineanu cu Calea Victoriei);

2

3. Dupa ce Google Maps va afisa casuta cu informatii referitoare la locul ales, accesati aceata casuta printr-o atingera, aplicatia va deschide o noua fereastra care ofera mai multe optiuni privind locul ales, printre care si serviciul Street View, pe care il activati prin atingerea pictogramei asociate (ca in imaginea de mai jos);

3

4. Aplicatia Maps va afisa serviciul Street View si veti vedea locatia dorita de la nivelul strazii cu ajutorul imaginilor la 360 de grade.

4

Daca urmati pasii tutorialului de mai sus veti putea accesa serviciul Street View din cadrul aplicatiei Google Maps foarte usor de pe tableta sau smartphone-ul folosit. Street View este unul dintre cele mai interesante servicii oferite de compania Google, prin intermediul caruia puteti explora momumente, puteti vedea minuni ale naturii, puteti naviga pe itinerariul unei calatorii, puteti intra in restaurante si alte locatii cunoscute, si  bineinteles puteti vizita aproape orice oras din lume. 

.

Social Share Toolbar