Samsung Galaxy Xcover 2 un smartphone super rezistent

Samsung a anuntat lansarea smartphone-ului Galaxy Xcover 2, un terminal Android cu certificare IP-67, ce ofera rezistenta la apa si praf. Acesta prezinta multiple imbunatatiri substantiale fata de predecesorul lui,  de la un ecran mai mare pana la un procesor mai puternic.

Xcover 2

Samsung Galaxy Xcover 2 are implemetat un display WVGA TFT de 4 inch, un procesor dual-core de 1GHz, 1GB memorie RAM, 4Gb memorie interna si ruleaza Android 4.1 Jelly Bean cu o interfata Samsung TouchWiz. Terminalul are o camera principala  de 5MP care poate inregistra clipuri video HD 720p si care dispune de un buton dedicat, plus o camera secundara VGA.

Noul smartphone va dispune de o baterie cu o capacitate de 1700mAh securizata printr-un sistem special, va avea dimensiunile de 130.5 x 67.7 x 12 mm cu o greutate de 148 grame.

Pe partea de conectivitate acesta dispune de 3G, HSDPA, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, un slot pentru carduri microSD si un receptor GPS + GLONASS.

Galaxy Xcover 2 este destinat in special celor care au nevoie de un smartphone rezistent pentru drumetii, aventuri in aer liber sau lucreaza in conditii grele. Certificare IP-67, ofera o rezistenta sporita in orice mediu comparativ cu alte terminale, acesta avand capacitatea de a rezista in apa pana la 30 min la o adancime de 1m si poate fi folosit pentru a realiza fotografi subacvatice.

Nu exista inca informatii oficiale privind pretul si disponibilitatea noului dispozitiv, dar magazinul  on-line CDON din Suedia accepta precomezi pentru Samsung Galaxy Xcover 2 pentru un pret de 415 euro si cu o  livrare a acestuia incepand cu 21 februarie.

 

Sursa

Share Button