Sony Xperia Z disponibil pentru precomanda pe site-ul Vodafone UK

2013.02.18 - xperia z

Vodafone UK primeste precomenzi pentru noul smartphone Sony Xperia Z pe site-ul propriu.

Terminalul poate fi achizitionat impreuna cu un abonament pe o perioada de un an sau doi. Daca utilizatorii opteaza pentru un contract pe un an, vor putea alege un plan tarifar lunar  incepand cu  39 de lire  si cu un cost al telefonului de 179 de lire si pana la 52 de lire pe luna si cu un cost al telefonului de 59 de lire.

Daca vor alege achizitionarea smartphone-ului impreuna cu un abonament pe o perioada de doi ani, utilizatorii vor putea alege un plan tarifar lunar incepand cu 29 de lire si cu un cost al terminalului de 149 de lire pana la 42 de lire pe lunar si cu telefonul gratis.

Sony ofera numai in Marea Britanie o pereche de casti MDR-1R in valoare de 200 de lire primilor 1000 de cumparatori. Disponibile atat in varianta pe negru cat si pe alb.

Probabil Sony Xperia Z va fi lansat in viitorul apropiat si in Romania, urmand sa vedem si la ce preturi va fi comercializat in tara noastra. Oferta Vodafone UK este este destul de tentanta, chiar daca nu cunoastem beneficiile incluse in abonamentele oferite, tinand cont ca terminalul va avea un pret la liber de aproximativ 600 de lire.

Sursa

Share Button