Top jocuri gratuite in Google Play – 24.03.2013

Play-Store

Magazinul de aplicatii Google Play este structurat pe categorii de aplicatii si ofera si mai multe topuri privind  diverse clasificari ale acestora, totul pentru ca utilizatorilor sa le fie cat mai usor sa alega cele mai bune aplicatii care sa corespunda cerintelor personale. Mai jos aveti  clasamentul celor mai descarcate jocuri gratuite din Google Play, disponibile la data de 24.03.2013.

Jocurile  de mai sus sunt disponibile pentru descarcare fie prin accesarea directa a link-urilor de mai sus (click pe imaginea jocului  dorit) sau  prin intermediul Google Play (click pentru accesare) si la acest moment sunt gratuite, insa acest lucru se poate schimba intrucat dezvoltatorii au libertatea de a modifica pretul jocurilor oricand.

Atentie! Inainte de a descarca o aplicatie trebuie sa verificati pretul acesteia si de asemenea dimensiunea fisierului care trebuie descarcat pentru instalare, pentru ca daca nu utilizati o retea wireless cand faceti acest lucru, puteti sa fiti taxati suplimentar pentru traficul de date de catre operatorul de telefonie.

 

 

Sursa

Share Button