Acer prezinta Liquid S1, un terminal cu display de 5,7 inch

Acer a prezentat oficial terminalul Liquid S1, primul smartphone lansat de companie cu un display de 5,7 inch cu o rezolutie HD.

2013.06.05 - www.androidworld.ro -Acer-Liquid-S1

Noul terminal Acer Liquid S1 va fi dotat cu un procesor quad-core la 1,5 GHz, 1 GB memorie RAM, o camera principala de 8 megapixeli cu LED flash, sunet DTS Studio, Bluetooth si Wi-Fi. Acesta va fi fi disponibil in doua versiuni, cu un singur SIM si dual-SIM si va rula Android 4.2 Jelly Bean.

Acer a implementat in Liquid S1 mai multe programe software proprietare, precum o interfata personalizata denumita Float User Interface, 2-Way Live Screen (screen sharing) si Voice Unlock, care permite lansarea aplicatiilor prin intermediul comenzilor vocale.

Acer Liquid S1  va incepe sa fie livrat pe piata incepand cu trimestrul al treilea al acestui an, initial in Franta, Belgia, Olanda, Ucraina, Marea Britanie, Rusia si Germania, si ulterior in Spania si Italia, la un pret recomandat de 349 euro (1535 lei). Nu stim inca terminalul va ajunge si la noi in tara.

Phablet-ul vine cu  un pret foarte bun pentru dotarile pe care le are, fapt care va atrage multi cumparatori, avand  in vedere ca oferta de dispozitive pe acest segment nu ofera multe alternative la acest pret.

Sursa

Share Button