Cum scanezi documente cu telefonul tău mobil

     Se poate întâmpla să ai nevoie de versiunea scanată a unui document și nu ai la îndemână un calculator la care să fie legat un scaner, cum rezolvi această situație? Nimic mai simplu,  accesezi magazinul de aplicații Google Play si descarci una din nenumăratele aplicații care te pot ajuta să scanezi documente.

     Eu personal, utilizez aplicația CamScanner – Phone PDF Creator. Această aplicație face o treabă foarte bună și dispune de mai multe opțiuni, printre care mai multe filtre de luminozitate și culoare, precum și posibilitatea de salvare  a fișierelor în diferite formate (pdf, jpeg etc) și distribuirea acestora prin mai multe canale(email, WhatsApp, cloud etc).    CamScanner – Phone PDF Creator este foarte ușor de utilizat, are o interfață intuitivă. Ne trebuie decât să deschizi aplicația, să fotografiezi imaginea sau documentul și aplicația îl convertește într-un format la alegere, care ulterior poate fi salvat în galerie sau trimis mai departe.

    Aplicația este disponibila gratuit în magazinul Google Play sau de la adresa CamScanner – Phone PDF Creator, aceasta are și o versiune contracost care beneficiază de mai multe opțiuni, precum salvarea in cloud a fișierelor scanate și accesarea acestora de pe mai multe dispozitive.

Sursa Google Play

Share Button