Teatrul Țăndărică va transmite gratuit online spectacolele pentru copii pe Facebook

Teatrul Țăndărică va transmite gratuit online spectacolele pentru copii, pe pagina de Facebook a instituției, în contextul epidemiei de coronavirus și a suspendării unităților școlare. 

Teatrul Țăndărică va transmite toate spectacolele programate pentru această perioadă, “în regim de transmisie Live”, pe pagina de Facebook. Spectacolele vor fi difuzate online conform programului de pe site-ul teatrului și vor putea fi vizionate timp de 90 de minute, anunță instituția.

În perioada următoare, copii pot urmării, în fiecare zi un spectacol nou, după cum sunt afișate de către instituție.

Contactat de platforma Edupedu.ro, directorul Teatrului Țăndărică, Călin Mocanu, a declarat că spectacolele vor fi difuzate pe pagina de Facebook a teatrului respectând programul de până acum. “Toate spectacolele noastre sunt înregistrate. Programul Teatrului Țăndărică va putea fi urmărit pe Facebook, ca și cum am juca la sală“, a precizat acesta.

Teatrul este o emoție, este o comunicare de la ochi la ochi și nu printr-un filtru. Dar pentru că suntem în această stare de alertă, în această emoție publică greu de controlat și pe care copilul o citește, eu nu vreau să-i afectez securitatea emoțională”, a afirmat Călim Mocanu.

O inițiativă de lăudat a acestei instituții în această perioadă dificilă atât pentru copii cât și pentru copii.

Pentru a urmării gratuit online spectacolele Teatrului Țăndărică trebuie să accesați pagina de Facebook a instituției, pe care la ora specifică fiecărei piese va fi afișată o fereastră cu spectacolul respectiv căruia trebuie să îi dați PLAY.

Vizionare plăcută!


Sursa

Share Button