Site-uri de unde poti descarca carti gratuit [ UPDATED ]

In ziua de azi exista foarte multe alternative la cititul clasic, utilizand carti electronice gen Kindle, tablete sau chiar propriul telefon. Eu personal de mai mult timp am inceput sa citesc carti in format electronic si de foarte multe ori am cautat diverse carti gratuite pe Internet si din acest motiv mi se pare utila o lista cu sursele de carti gratuite disponibile pe Internet.

Nu cunosc exact ce tip de carti puteti gasii pe site-urile mentionate, dar le puteti vizita si poate o sa descoperiti titluri care va intereseaza sau cele pe care le cautati.

Atentionare: aveti grija cand descarcati carti de pe Internet pentru ca acestea trebuie sa fie de tipul .pdf, .doc, .docx, .epub, .mobi, .txt si niciodata sa nu descarcati fisiere a caror extensie este de tipul .exe sau .apk(in cazul in care utilizati un terminal mobil Android). Deasemanea este indicat sa folositi o solutie antivirus actualizata.


Mai jos am sa pun linkuri catre site-urile pe care le gasesc si de pe care puteti descarca gratuit carti, lista pe care am sa incerc sa o actualizez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Share Button