Plătește-ți biletele sau abonamentul STB direct de pe telefonul mobil cu aplicația BPay

În sfârșit, îți poți plăti biletul sau abonamentul STB direct de pe telefonul mobil cu ajutorul aplicației BPay.

Aplicaţia BPay este dezvoltată de o companie britanică denumită Masabi, în colaborare cu Mastercard şi UniCredit și cu ajutorul ei îți poți plăti direct de pe telefon prețul biletelor pentru călătoriile efectuate cu transportul în comun în București sau îți poți reînnoii abonamentul lunar.

BPay este disponibilă atât pentru telefoanele cu Android, cât şi pentru cele cu iOS, şi permite utilizatorilor să achite călătoriile cu mijloacele de transport în comun direct din aplicaţie, cu cardul. Pentru a face acest lucru, trebuie să-ţi creezi un cont cu adresa de email şi o parolă, apoi să adaugi un card în aplicaţie, pe care îl vei folosi pentru a plăti titlurile de călătorie. Ai posibilitatea de a cumpăra unul sau mai multe bilete odată, şi toate biletele pe care le cumperi vor putea fi găsite într-o rubrică denumită ”titlurile mele de călătorie”, astfel încât le vei putea prezenta uşor în cazul unui control. Poţi cumpăra bilete pentru orice linie de transport în comun, fie ea regională, urbană sau Expres. Chiar şi linia turistică este disponibilă. De asemenea, cei care doresc, îşi pot face un abonament lunar direct din aplicaţie.
Aplicaţia este disponibilă în limba română şi în limba engleză şi poate fi descărcată din Google Play Store pentru  telefoanale  care rulează Android și din AppStore pentru dispozitivele cu iOS.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Societății de Transport București  www.stbsa.ro/bpay.


SURSA

Share Button