Samsung a lansat cele mai noi telefoane de top ale companiei Note 20 și Note 20 Ultra

Samsung a lansat cele mai noi smartphone-uri ale companiei în cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2020, respectiv Note 20 și Note 20 Ultra.

Noile terminale reprezintă vârful de gamă al telefoanelor Samsung, venind cu toate îmbunătățirile posibile pe care le poate conține un smartphone Android în anul 2020.  Aceste telefoane ctrebuie să țină piept viitoarelor modele de iPhone pe care Apple le va lansa în această toamnă.

Note 20 Ultra este modelul premium și vine bineînțeles echipat cu tehnologie 5G, ecran Infinity-O Dinamic AMOLED de 6.9 inch cu rată de refresh de 120Hz, un stylus-ul S-Pen care se mută în stânga și va avea o latență scăzută de 9ms, o baterie de de 4500mAh și o cameră principală de 108 mpx.

Personal nu sunt impresionat de noile telefoane lansate, acestea venind cu caracteristici similare cu alte modele Android aflate pe piață și nu cred că vor înregistra vânzari spectaculoase.

Samsung se pare că nu mai reușește să inoveze în acest domeniu, al cărui lider a fost pentru o perioadă de timp și pierde din ce în ce mai mult din cota de piață în favoarea celorlalți producători de terminale Android care reușesc să lanseze terminale aproximativ la fel de bune la prețuri mult mai atractive.

Telefoanele sunt deja disponibile pentru precomandă la mai multe magazine online la prețuri începând de la 4599 lei modelul Note 20 și până la 6299 lei modelul Note 20 Ultra.

 

Share Button