Documentary+ este un nou serviciu de streaming gratuit disponibil şi în România

Documentary+ este un nou serviciu de streaming gratuit de filme documentare,  disponibil şi în România prin intermediul site-ului www.docplus.com sau al aplicaţiei mobile. Noul canal de documentare oferă conţinut gratuit, dar cu reclame, doar în limba engleză.

Aplicaţia şi site-ul au o interfaţă simplă, unde conţinutul este împărţit pe mai multe categorii, precum  comedie, ştiinţă, cultură, politică, natură, sport etc. Deja de la lansare sunt disponibile peste 150 de titluri ale unor cunoscuţi creatori de filme documentare precum Werner Herzog, Terrence Malick, Kathryn Bigelow şi Spike Jonze.

Serviciul este disponibil atât pe desktop cât şi pe dispozitive mobile precum telefoane Android sau cu iOS, Apple TV, Amazon şi Roku, şi poate fi accessat direct fără un cont de utilizator.  Bryn Mooser co-fondator al Documentary+ a declarat ca serviciul  va oferii titluri premium, iar conţinutul se va schimba permanent, similar cu celelalte platforme de streaming de pe piaţa.

Noul serviciu de streaming Documentary+ este binevenit piaţa, mai ales în condiţiile în care este gratuit şi oferă un conţinut de calitate.


SURSA

Share Button