NETFLIX GRATUIT PARŢIAL ŞI ÎN ROMÂNIA

Netflix a lansat o nouă secțiune a serviciului său de streaming de filme și seriale denumită „Watch Free” şi în Romania, care îţi permite să vizionezi gratuit anumite filme şi seriale. Numărul titlurilor disponibile în această categorie este limitat, şi poți deocamdată urmări filme și seriale din gama „Netflix Originals”.

Pentru a te bucura de NETFLIX gratuit nu trebuie decât să accesezi noua secţiune Watch Free de pe site-ul oficial https://www.netflix.com/ro/watch-free, nu trebuie să înregistrezi un cont nou și nici nu ai nevoie de un abonament activ pentru a avea acces la filmele şi serialele gratuite.

La această dată sunt disponibile gratuit seriale precum Stranger Things, ELITA, Dragoste pe nevăzute, seria de decumentare Planeta noastră şi filmul de animaţie Baby Boss (Love is Blind,When They See Us, Grace and Frankie,Our Planet, Boss Baby, Back in Business și Elite), toate titlurile fiind disponibile cu subtitrare sau dublare în limba română. Filmele se pot viziona în întregime iar în cazul serialelor deocamdată este disponibil doar primul episod. 

Netflix a venit cu această nouă opţiune în încercarea de a atrage utilizatori noi, întrucât nu mai oferă posibilitatea de acces gratuit pentru 30 de zile.

SURSA


Share Button