Top jocuri gratuite Android 2021

Permanent apar noi jocuri în magazinul Google Play destinate terminalelor Android, dar de foarte multe ori cele mai populare ajung să fie cele care ori sunt gratuite în totalitate ori oferă versiuni gratuite.

Din acest motiv, am alcătuit o listă cu cele mai populare jocuri gratuite disponibile în magazinul de aplicaţii Google Play în anul 2021, jocurile le puteţi descărca accesând linkurile, respectiv numele jocurilor sau accesând magazinul Google Play.

CALL OF DUTY este un joc oficial conceput exclusiv pentru telefoanele mobile. Oferă hărți și moduri multiplayer iconice oricând și oriunde, în moduri precum Battle Royale pe câmpul de luptă cu 100 de jucători sau  jocuri rapide în echipe de 5×5. Jocul dispune de multe opţiuni de personalizare precum şi clasamente, premii si bonusuri, chat şi alte opţiuni.

 

 

Primul și cel mai extraordinar Battle Royale ales de peste 1 miliard de jucători din întreaga lume, conceput exclusiv pentru mobil.
PUBG MOBILE oferă gratuit cea mai intensă acțiune multiplayer free-to-play pe mobil. Jocul are lupte clasice de 100 de jucători, modurile de deathmatch și zombie în echipe de 4×4. 

 

 

Modern Strike Online are un joc FPS nemaipomenit, cu grafică minunată a jocurilor de pc și este un joc cu shooter dinamic. Joacă online cu prietenii tăi acest joc gratuit. Dispune de 5 moduri populare de luptă pentru lupte PvP 5×5 single sau multiplayer, războaie de clanuri, războaie speciale şi recompense zilnice gratuite! Jucătorii dispun de 50 de tipuri de arme unice: pistoale de luptă, puști awp, mitraliere cool și alte arme de operațiuni speciale! Jocul are  o grafică frumoasă și modernă la fel de detaliată ca pe PC-uri, precum şi comenzi ușoare și intuitive!

 

Crează benzi elaborate de aprovizionare pt a-ți alimenta armele cu muniție, produ materiale de construcție și apără-ți baza de inamici. Joacă cu prietenii pe multiplayer în co-op sau provoacă-i la un meci PvP sau chiar o campanie. Jocul dispune de 16 hărți create manual pt jocuri personalizate, în plus față de campanie.

 

 

 

Jocul oficial pentru lucruri Stranger de la Netflix, inspirat de serialul de succes la companiei de streaming dezvoltat oentru faniii serialului şi nu numai. Lucrurile sunt în mișcare din nou în Hawkins, Indiana, unde te  poţi alătura lui Hopper și copiilor într-o nouă aventură, plină de acțiune!

 

 

 

Un super-distractiv joc de acțiune, un puzzle  care vă va provoca imaginaţia dar şi ochii. Un joc plin de capcane periculoase și dușmani, a cărui dificultate creşte pe măsură ce nivelurile cresc. Acesta dispune de un sistem de bonusuri cu ajutorul cărora veţi putea achiziţiona diferite opţiuni.

 

 

 

Pokémon GO nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Acest joc a fost descărcată de peste 1 miliard de ori și a fost denumit „Cel mai bun joc mobil” de Game Developers Choice Awards și „Cea mai bună aplicație a anului” de TechCrunch. Jocul a evoluat de la lansare şi oferă foarte multe opţiuni, fiind un joc interactiv cu ajutorul căruia interacţionezi cu lumea reală, o combinaţie foarte interesantă şi distractivă.

 

 

 

Share Button