BlackBerry Q5 – specificatii si pret

BlackBerry a prezentat oficial acum o luna terminalul BlackBerry Q5 insa acesta va ajunge pe piata incepand de maine, urmand sa fie disponibil la deschiderea magazinului BlackBerry Concept Retail Store din Dubai. Terminalul reprezinta o alternativa mai ieftina la BlackBerry Q10, ambele ruland sistemul de operare BlackBerry 10.

Blackberry Q5

Smartphone-ul va avea un display LCD touchscreen de 3,1 inch cu o rezolutie de 720×720 pixeli, un procesor dual-core la 1,2 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB memorie interna ce poate fi extinsa prin intermediul slotului pentru carduri microSD, o camera principala de 5 megapixeli si una frontala de 2 megapixeli. Telefonul va dispune de conectivitate 4G, NFC, Wi-Fi, Bluetooth, o baterie de 2100 mAh s bineinteles o tastatura fizica QWERTY.

BlackBerry Q5 va fi comercializat la un pret de 408 dolari (1404 lei), cea ce reprezinta un pret destul de ridicat pentru un terminal ce se vrea sa fie accesibil. Oricum si asa telefonul este aproape de doua ori mai ieftin decat modelul BlackBerry Q10.

Terminalul va ajunge pe rafturile magazinelor din Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu. incepand cu luna iulie si va fi disponibil in patru culori, respectiv negru, alb, rosu si roz.

Sursa

 

Share Button